Меню
Количка

Цветя

Цветя

Марка: Satimex Модел: Лобелия каскадна микс( Cascade mix)
Едногодишно разклоняващо се растение с гъвкави леторасти достигащи дължина до 40 см покрити с голям брой цветове с разнообразна окраска - бяло , розово , червено и небесно синъо. Превъзходно за озеленяване на балкони, прозоречни витрини и вазони. Семената за производство на разсад се засяват в нач..
2.60лв
Марка: Satimex Модел: Агератум ( Ageratum Rose Cutting)
Едногодишно растение достигащо височина до 60 см с красиви пухкави съцветия оцветени в розово. Цъфти обилно през целият сезон. Използва се за формиране на цветни алеи и петна в паркове и дворни места. Семената за производство на разсад се засяват през втората половина на март и готовият разсад се..
1.50лв
Марка: Satimex Модел: Агератум ( Blue Cutting)
Едногодишно растение достигащо височина до 60 см с красиви съцветия обагрени в синъо. Цъфти обилно и през целият сезон до първите студове късно през есента. Използува се за оформянето на алеи и цветни групи в паркове и дворни места. Семената за производство на разсад се засяват през март а готови..
1.50лв
Алисиум  - Скален Златист ( Alyssum Colden Yellow)
Топ
Марка: Satimex Модел: Алисиум( Alyssum Colden Yellow)
Многогодишно растение високо около 20 см. Цветовете са малки - с диаметър около 0,3 см златисто жълти събрани в съцветия. Цъфтят обилно в продължение на 20 - 25 дни. Препоръчва се като бордюрно растение, и за алпийски кътове. Може да се отглежда и с пряка сеитба на семената в края на април или ка..
1.50лв
Марка: Satimex Модел: Антириум F1 микс ( Lampion F1 mix )
Декоративно растение което се отглежда като едногодишно- цъфти от втората половина на юни до последните дни преди първите дни когато температурата пада значително под нулата. Цветовете са с различни разцветки около централното стебло. Популярното му име е Лъвска уста. Растенията са устойчиви на ни..
3.50лв
Марка: Satimex Модел: Антириум ( Apricot Shades )
Едногодишно растение високо около 40 см. Формира ярки прасковено - оранжеви цветове събрани в китки. Цъфтят продължително и обилно което го прави незаменим в озеленяването. Прекрасен материал и за рязан цвят освен за формирането на алеи и цветни петна в паркове и дворни места. Семената за произво..
0.00лв
Марка: Satimex Модел: Антириум Розов ( Antirrhinum majus nanum )
Едногодишно растение достигащо средна височина до 40 см. Ярко розовите му цветове са събрани в правостоящи плътни гроздове. Продължителният и обилен цъфтеж го правят незаменимо растение в озеленяването на паркови и дворни пространства. От него се получава подходящ материал за рязан цвят , засаждан..
0.00лв
Марка: Satimex Модел: Астра Вероника ( Dark Blue)
Оригинален сорт подходящ за рязан цвят. Храстът започва да цъфти средно късно. Той е с много разклонения и достига височина до 70 см. Съцветията са гъсти полусферични и широки 8 - 10 см. в диаметър. Оцветене са в тъмно синъо със светложълт център. От едно растение могат да се добият до 25 цъфнал..
1.50лв
Марка: Satimex Модел: Астра Вишнев Помпон ( Pompon Cherry)
Сорт Астра с превъзходни декоративни качества със средно ран срок на цъфтеж. Растенията са със здрави стебла и прибрани разклонения , което им придава вид на колонии. Достигат височина до 50 см. Съцветията са с много на брой цветни розетки и формират гъсти и плътни съцветия. Формата им е полусфе..
1.50лв
Марка: Satimex Модел: Астра Гранат( Juwel Granat , deep red )
Сортът притежава блясъка на скъпоценния камък Гранат. Впечатлява с особенно едрите си цветове с игловидни цветни листенца. Съцветието е почти заоблено и достига 10-14 см ширина в диаметър. Степента на плътност на съцветието е много висока. През началният стадий на цъфтежа съцветията се състоят о..
1.50лв
Показва 1 до 12 от 84 (7 страници)