Меню
Количка

SATIMEX

SATIMEX е водеща Германска фирма специализирана за селекция и производство на семена за професионалисти и тяхната продажба.В компанията работят сътрудници с голям опит в областта на семепроизводството, който е натрупан в един много дълъг период от време със съвместната работа с Изследователският Институт в гр. Кведлинбург. Съчетавайки богатите знания на опитни изследователи с прогреса на млади специалисти на Компанията след промените успя да се включи успешно в пазара на висококачествени семена и посадъчен материал и да се нареди сред водещите фирми в света.
SATIMEX предлага съвременни сортове от много широк спектър зеленчукови и цветни култури и подправки за професионални производители.
Професионалният асортимент се разширява непрекъснато с високодобивни и качествени хибриди отговарящи на съвременните изисквания в преработката и продажбата в свежо състояние и на най претенциозните пазари.
Всичко това фирмата е в състояние да предложи на конкурентни цени от целия  асортимент с който разполага. Това се отнася както за стандартните семена така и за интересни видове предназначени за отглеждане за лични нужди.
ВСИЧКИ СОРТОВЕ НА SATIMEX СА ЕВРОПЕЙСКИ РЕГИСТРИРАНИ СЪС СЪОТВЕТНИТЕ СТАНДАРТИ ЗА КАЧЕСТВО.